Suasana Di Tempat Kerja Baru.

ASSALAMUALAIKUM

Pagi ni, kat Kangar.. hujan lebat giler. ahha. Dok rumah je ni.. Plan nak keluar, tak tak jadi sebab hujan lebat. teringatkan blog aida yang dah lama tak update blog. So ape lagi kan? hihi. Lagi pon memang ada cerita  la nak kongsi dengan pembaca blog Aida Azryn. :')

Anyway, kalau korang ingat.. Entri sebelum ni, aida ada kata aida  dapat kerja baru kan?Alhamdulillah aida dapat kerja baru di Jabatan Pertanian di Bukit Temiang, Perlis. Kalau naik motor tu, dari rumah..  kira kena ambil masa setengah jam la sampai sana..

Mula bekerja dari pukul 8.00pagi till 5.00petang. Aida mula kerja dari hari rabu minggu lepas... Kiranya dah  8 hari dah kerja kat Jabatan Pertanian. :D So far, alhamdulillah semua berjalan dengan lancar.. Dapat kenal dengan kawan-kawan baru. hehe. :')

Bestnya kerja kat situ, sebab kalau teringin mempelam  harumanis boleh beli terus kat situ. haha.  :D

Gambar baru. hihihi. :p 


 
:)


Cantik kan? Kat dalam kawasan Jabatan Pertanian juga.. :)


 Cafe


Majlis perasmian hari ladang jabatan pertanian negeri perlis oleh Y.A.B Dato Seri Dr Md Isa B. Sabu. (25/04/2013)



 Dan, yang paling penting gambar kat bawah ni;-


Ngeeee.. :D


Tengok video bawah ni...






SMS: Tunggu next entri okay? :D

Tata!
-Aida Azryn-

8 Response to "Suasana Di Tempat Kerja Baru."

  1. ainz says:

    wahhhhhhh....pelam perlihhhhh...sy p perlih nnt, blanja sy pelamm.. rindunye perlih...tahniah anyway.. :)

    bestnye tempat kerja baru aida..sedap mata memandang :)

    harum manis semanis senyuman Aida :)

    @ainz
    tq,insyaAllah. ;)

    @Azhafizah Md Nor
    kan kan? hehe

    @fir darkoz
    haha. ;)

    bole sllu wt jus segar.sdpnye

    Cik Ezy says:

    nk krim pelam satu lori!
    hehe best2

 

AidaAzryn template designed by AzhafizahMdNor ©2011 All Rights Reserved