KEEK!

ASSALAMUALAIKUM

Hey guys! What's up? :) Well,today.. i wanna share with all of you about one of new social networking service that you should know!! free sahaja uolssss.. Well, korang boleh download melalui smartphone korang masing-masing, atau korang boleh je daftar melalui web terus..

Mari kita tengok antaramuka Keek dibawah ini.. :)

Keek: KLIK SINI

Cara mendaftar? Senang sahaja..  Tengok bahagian atas sekali, sebelah kanan.. ada Sign up, then klik situ.




Korang boleh daftar terus menggunakan akaun KEEK / sign up melalui twitter ataupun facebook. So, ikut korang la nak guna akaun mana pon. ^.^ Senang je kan?


Ehem!  Ni keek Aida, boleh buat carian = Aida Azryn atau kalau malas nak buat carian, klik kat sini pon bolehhh- KLIK SINI   *ceh! sempat lagi tu. hikhik.:P  Baru daftar je ni. haha. Dann, baru ada satu aida upload video. ^.^ So, keek ni korang boleh share video korang dalam tu! Tapi hadnya cumalah 36 saat sahaja.  Eh,jangan lupa follow aida jugak tau! ^^

Cara rekod video?


 Tengok gambar yang ketiga, dibahagian atas tu ada button new keek kan? So klik situ.


Seterusnya, klik webcam atau import terus video yang korang simpan kat dalam komputer/ hp.




Nahh.. ni first video yang aida upload. Video jerry tengah  main dengan mainan dia.  Owh ya, siap ada background music lagi, Lafazkanlah-rahayudean. :p



SMS: Siapa minat kucing? haaa.. next entri, aida nak share pasal 'Persian VS DLH'. Tapi tak tahu bila nak update pasal tu. haha.Tunggu je la bila aida ada kelapangan. keh3. Kalau rajin, malam ni aida update.:D


Tata!
-Aida Azryn-

14 Response to "KEEK!"

  1. first time dengar keek ni.alah video xberapa nak ada..tgk2 video orang je la (:

    CaDLyNN says:

    tade apps ni lagi..sbb sp still nokia...ekekeke

    - G C - says:

    tak pakai sematfon.. huhu

    ainz says:

    wahwahhh....untuk bb pun ade,yekk..ape2 pun..jerry itu sgt comel ;D

    @Azhafizah Md Nor
    daftar je. xrugi pon. :)

    @CaDLyNN
    guna web pon boleh. ;)

    @- G C -
    eleh. xcaye! haha. :P

    @ainz
    yup. hehe. download la. :) jerry kata, terima kasih daun keladi ye sbb puji jerry. :P

    Cik Ezy says:

    KEEK plak..
    mcm2 skrg kan..
    hihi

    nice day :)
    Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
    pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
    Jadilah seperti yang kamu inginkan,
    karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
    dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
    yang ingin kamu lakukan

    http://www.nolimitadventure.com/

    semua tgh gilakan keek...saya je takde haha..(saya mmg selalu ketinggalan).

    HYE DEAR...,SAYA BARU LAGI DALAM DUNIA BLOGGING NIH...JEMPUT FOLLOW BLOG SAYE YE... HARAP SUDI BERKENALAN...FROM SARAWAK. :-)

    salam aida. lama betul tak masuk sini... dekat setahun lebih rasanya, sejak blog sawan, now ok da... :)

    Blogger! Jom join ni.. hadiah RM800 menanti anda!

    http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2013/05/1st-big-giveaway-diari-sedetik-lebih.html

 

AidaAzryn template designed by AzhafizahMdNor ©2011 All Rights Reserved