Wish list aku pada tahun ini. :D

ASSALAMUALAIKUM


Hai!Apa khabar? :) Hari ni aku nak share dengan korang,pasal wishlist aku bagi tahun ni.Tak banyak pon wishlist aku dalam tahun ni... cuma dua je. hehe. Dua benda yang aku nak sangat.. sangat.. sangat.. sangat.. yeah! sangat! :B

Kalau boleh aku nak sangat beli satu dslr yang aku idam-idamkan selamanya ni, Nikon d90. Dah survey harganya,tapi rasanya belum mampu lagi nak beli. Sebab mahal giler toq! Tapi baru-baru ni, usha dslr nikon yang murah  daripada dslr nikon d90 kat satu buah kedai kat arau.Harganya  RM1940 sahaja.

Nikon d3100

Sesuai untuk korang yang baru nak belajar guna dslr. haha :P Nanti bila dah pro,baru la beli nikon d90. Owh ya,dslr ni nak kata lama sangat tu, tak la.. Kalau tak silap aku,keluaran d3100 ni 2 tahun lepas kot. ;)


Next! telefon bimbit atau dalam bahasa inggerisnya handphone atau singkatanya hp  atau... okay sudah!  >.<' Sebenarnya handphone yang aku guna sekarang ni,kadang-kadang okay... kadang-kadang tak okay.. Handphone aku,kalau aku ketuk-ketuk sikit kat meja,mesti terus padam. ha ha ha haktuih! -.- eh,ketuk sikit je pon,sebab bengang kadang-kadang handphone aku buat hal. so aku ketuk la sikit kan?untuk melepaskan batuk di tangga geram. Nak hempuk ke lantai,tak sampai hati. eh bukan tak sampai hati.. Aku masih ada perasaan sayang lagi dengan handphone aku ni haa.. Nanti kalau jahanam terus,  haaaaa.. so bila rasa geram,aku ketuk-ketuk manja je la kan. Tapi tak sangka, handphone aku terus ter'off'' dengan sendirinya. -.-'

Owh ya,handphone yang aku pakai sekarang ni,Sony Ericsson k530i. Ada sesiapa yang  guna handphone tu? Kalau ada.. gimme 5! yeay! Masih elok lagi ke?Bagus la kalau masih elok. Tak macam aku..  Dah berbelah ratus kali dah handphone aku jatuh.  hahahaha.  Eh tak, tipu je.Dalam 2-3-4 kali kot? Tak ingat la! handphone aku kerap jatuh masa aku dok kat kamsis poli dulu. Aku suka letak handphone aku kat bawah bantal. Lepas tu bila bangun je dari tido,tengok-tengok.. handphone aku dah landing atas lantai dah. -.-' 

Siyes nampak buruk nau handphone aku sekarang.  Kalau nak snap gambo pon.. gambo jadi blur..  Tahu tak,aku pernah tanya kat tokey jual handphone..  Kalau trade in dengan handphone aku,berapa hengget yang dia mahu tolak? Dia  kata, 'Aiya..  handphone adik talak(takde) laku wooo '.  sadis bukan?  tsk tsk tsk.. 
  

Kalau ada rezeki nanti.. aku nak sangat beli iphone ! >.< Suka pula tengok handphone touch screen. Cool bukan? heh! :D




Aku harap,salah satu daripada wish list ni dapat capai la dalam tahun ni jugak.Takpun dua-dua sekali! ahha. Hamboih kau aida! -___-" So habis je belajar ni, terus nak cari kerja! Harap-harap dapat la kerja secepat mungkin.Doakan ye?






SMS:Apa wish list korang?


Tata!

17 Response to "Wish list aku pada tahun ini. :D"

  1. amin.. moga tercapai k.. hehe ;p

    @CINTA UNTUK KITA
    amin.... eh,cepatnye komen! haha. :P

    wahh nk gk d90!

    d_tieah says:

    Perghhh.. Asal tak cakap awal? Aku boleh kasi kau dslr sejibik wei.. Hahaha..

    Samalah kita, pakai hp sony ericson K530i.. Masih ok lah.. Kamera dia boleh tahan kacak!!! Kalah dslr.. Ngee :)

    Aku kurang gemar hp touch screen tapi buat masa akan datang tak tau lah kan.. Now, tak fikir pun sbb buat putih mata je.. Mmg tak mampu nak beli lah..

    Wishlist aku nak scooterrrr.. Tu je..

    i wish i naik gaji lg je..haha =p

    moga terlaksana ap yg dimpikan tu yer dear...

    moga tercapai impian aida tu.aminn

    2 azam perlu u capai.. usaha lebih , insyallah dapat..amin chayok2!

    aishah says:

    moga-moga tercapai...amin:)

    xpe..nnt kalo dah ada duit yg banyak.. rembat satu yerkk..

    - GC - says:

    harga dslr tu dekat 2ribu??? mak aiiii.. beli perabot penuh jugak 1 rumah. hahaha. masa bujang dulu minat jgk nk beli dslr. huhu

    cik dyla says:

    wish nak DSLR gak taun ni..

    eh iphone 5 dah ade erk? hahah jakun saya nih.

    wah mahal mahal wishlist u babe. hehe. i nak beli camera je. i tak reti guna dslr nie.

    mahal tu..tp xpe..di mana ade kemahuan di situ ada highway..hik2..

    sem0ga berjaya mendapatkannya.. :)

    munna says:

    semoga tercapai hasrat Aida tu... amin...

    AnneRaini says:

    Insyaallah dapatlah tu..ada lagi 10 bulan nak habis 2012..hehe chaiyok chaiyok

 

AidaAzryn template designed by AzhafizahMdNor ©2011 All Rights Reserved