Selamat Ulang Tahun yang ke-24.Mr Wan Fuyooo!

ASSALAMUALAIKUM


Hari ni adalah merupakan hari ulang tahun kawan rapat aku and also as a blogger's friend. ;)


KLIK SINI----> BLOG Fuyooo Mr. Wan

 Aku kenal dia since dari awal-awal aku berblogging lagi. Tak sangka sekarang dah jadi kawan rapat dah kan? haha..  Well, best sangat kawan dengan dia..  Sporting,kadang-kadang kelakar jugak dia ni..  Siyes! Ada la sesekali tu,aku ada jugak minta pertolongan dari dia... dan dia tak segan-silunyeee menghulurkan bantuan kepada aku. Terima kasih bebanyak ye. Especially yang hari tu kan?Jasamu tetapku kenang sampai ke akhir hayat.. ceewahh...    ;')

Sejak akhir-akhir ni,jarang la kitorang tegur2. Sebab dia busy dengan kerja dia.. Kadang-kadang kena  pi oustation. Paling latest,dia pi oustation kat Sarawak.Well,aku sentiasa ambik tahu perkembangan kawan2 baik aku.Itu la untungnya kalau kawan dengan aku.kan? Terharu giler tak ni wan? ha ha..

Btw, aida nak minta maaf  pada wan.. Sekiranya kalau ada salah silap sepanjang perkenalan kita ni. Mana la tahu kan? Aida pun bukan la insan sempurna. Kadang-kadang terbuat silap jugak.. So kalau ada aida terbuat silap,hope wan maafkan la ye? ;) -Aida Azryn-

Dan akhir kata, aku nak ucapkan Selamat  ulang tahun yang ke 24!

-Moga dipanjangkan umur dan murah rezeki..
-Jadi pekerja yang  sempurna,baik dan berdedikasi
-Jangan patah semangat!
-Jaga solat
-Harap bertemu jodoh yang baik dan solehah


Amin..



Anyway,mana yang belom kenal lagi,cuba la kenal dengan dia... kalau tak kenal maka tak cinta kan?Betol tak? betol tak?Aku tanye ni... Betol ke tak ni? :P  Owh ya,one more thing! Dia still solo lagi hokeyh! So hape lagi tunggu? Sementara stok masih ada. haha. eh?macam takde kena mengena langsung kan? kbai! 





SMS:Semoga persahabatan kita kekal sampai bila-bila!


Tata!

10 Response to "Selamat Ulang Tahun yang ke-24.Mr Wan Fuyooo!"

  1. aimaniman says:

    selamat ulang tahun jugak.. memang bertuah berkawan dengan adik nie,.. harap persahabatan berkekalan kan, sbb cari kawan biar seribu musuh jgn satu pun,...

    Fikri says:

    Huyoo.. igt pemain bola mna td. Haha. Hepy besday 2 him :D

    F
    U
    U
    U
    Y
    O
    O
    O

    terima kasih aida..

    cehh "kipas" sakan nampak

    haha

    ye aida kwn baik wan walaupun x jumpa lg kan huhu

    apa2 pun TERIMA KASIH ye

    keep in touch..

    p/s: yup right now im little bit bz.. mmg x dan nak update blog sangat..huhu

    jaga diri ya..

    thanks kepada yg wish di komen di sini

    mmg FUUUYOOOOO

    =_=

    @mr.syazwan
    selalu tegur kat blog n facebook je.. tp jumpa xpernah lagi kan.. HAHA. =,=

    happy sbday to him =)

    Kazen says:

    mesti die teror photography tue...untunglah adde kamera kan :)

    Cetusan Terkini | 6 Sikap Blogger Super !!

    Happy birthday wan..semoga terus success ^__^

    selamat hari lahir awk.

    sy single lagi. aida tak nak kenalkan ke? kihkih

    fatinshah says:

    syazwan ni keja apa? awat suma teater yg sy nak tgk dia p tgk? nnt tlg mintak tiket free kat dia eh hehe

    ainz says:

    hapy birthday wannn! ;)

 

AidaAzryn template designed by AzhafizahMdNor ©2011 All Rights Reserved