Scrub,krim pelembab Alaisyah

ASSALAMUALAIKUM




Dia komen kat dalam entri ni-->KLIK SINI

Penggunaan scrub tu untuk singkirkan segala sel-sel mati di kulit muka kita.Memang elok la pakai scrub sebab dapat mengurangkan white/black head Kalau nak pakai scrub,boleh dipakai 3 kali dalam seminggu. Ini berdasarkan yang aku  buat research melalui laman web lain la. Bukti?KLIK SINI.
Kalau kulit korang dah sedia licin dan takde  white/black head,tak perlu la pakai skrub. Sebab scrub ni dipakai bila perlu aje. 

Nak pakai time bila scrub tu?
Usually, pakai scrub pada waktu pagi. Ia dapat hilangkan segala kotoran tersembunyi. Cuma guna 3 kali seminggu. Pencuci muka hendaklah digunakan setiap kali semasa mencuci muka, kecuali semasa penggunaan scrub.

Ada satu video ni,dia cuci skrub guna berus gigi elektrik. Siyes! Sumber ni pun dalam blog yang sama--> KLIK SINI

Krim pelembap siang dan malam:
Lepas korang cuci dengan pembersih muka dan toner,korang boleh pakai krim pelembap tu.Kalau time pagi pakai la krim pagi dan kalau time malam pakai la krim malam ye. =.= So kalau pakai krim pelembap,tak payah la pakai bb cream dah.. Haaa.. pilih antara dua,sama ada bb cream atau pelembap. Tapi kalau bagi aku la kan.. Aku prefer bb cream aje.. 

Harga produk Alaisyah Jewel(Terbaru):-
jewel anti jeragat 15 ml-RM18.50
 jewel krim pelembap siang 40g-RM30.90
jewel krim malam 40g-RM30.90
jewel masker pelembap 100ml-RM27.90
jewel 3 dalam 1 skrub 30g-RM22.50
Pembersih Muka Cleaser 100g-RM17.50
Penyegar 100ml-RM17.50
Jewel Serum mata 15ml-RM24.50


Aku syorkan,bagi korang yang kulit sensitif better tanya/minta nasihat dari doktor pakar kulit dahulu. Sebelum korang pakai sesuatu produk. okay? :)

 
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Aku nak minta jasa baik korang untuk like picture aku. Boleh tak ni? :B Harap korang sudi la like picture aku ye.. :D

SMS:Esok ada rumah terbuka lecturer aku! 


Tata!

7 Response to "Scrub,krim pelembab Alaisyah"

  1. confirmlah ni boleh jadi duta..yerp..produk alaisyah berkesan,bersih suci dan selamat >.<

    akak guna pengelupasan je...tu bukan contest akak..akak pon join...g laa join...tunjukkan bakat..kalau contest akak buat kek untuk akak...nampak aida dh pandai melukis

    ~fais~ says:

    huhuhu.
    aku pulak baru pengguna baru alaishah..
    harap2 menjadi...

    afifahpah says:

    penah bau.bau soft2 cmtu..mmg details la penerangan cik aida. =)

    ainz says:

    saya lebih kurang 2 tahun,kot guna Alaisyah..sejak kat unimap lagi..time tu pun Alaisyah tak popular cam skrg..produk dia pun tak byk..

    Result: takdela muka jadi putih melepak...huhuhu...muka jadi biase..nampak normal..dan dah kurang kering skrg... ;)

    pelembab muka/kulit mahal anda berminyak di panas terik atau melekit bila berpeluh/basah? Atasinya dengan mudah... DABUS Magic Potions

    gua nak kasi isteri gua cuba

 

AidaAzryn template designed by AzhafizahMdNor ©2011 All Rights Reserved