Dato' Siti Nurhaliza menggamatkan suasana di rumah kaca AF9!I loikee!

ASSALAMUALAIKUM

Hai bebeh! Bertemu lagi kita dalam rancangan Aida Azryn Di Sini. Yes3!Aku lah pengacara yang menggantikan AC Di Sini. Apa khabar anda semua?Harap-harap sihat sejahtera hendaknya. (Agak ke'poyo'an sungguh diri hamba bila baca perenggan pertama ni... konon-konon berangan ah nak jadi pengacara kat tv macam abang Ac kan?XD fuh! disqualified!)

Ok abaikan perenggan pertama itu.Tadi aku ada tengok diari akademi fantasia.Perghhh.. best giler siot! Dato' Siti Nurhaliza ada pergi rumah kaca akademi fantasia. Haish.. Siapa yang tak suka,bila dapat jumpa Dato Siti Nurhaliza kan?Aku pun salah seorang peminat setia Dato' Siti Nurhaliza.

LinkDato' Siti Nurhaliza
By Google

Makin lawa Dato' Siti. Manis je bila dia senyum..Aii. Suka aku tengok. Hehe. Btw,tujuan beliau pergi ke rumah kaca adalah untuk memberi semangat,sokongan dan dorongan kepada pelajar AF.Terutamanya kepada Fina sebab minggu ni dia dapat tugasan lagu Purnama Merindu yang dinyanyikan oleh penyayi asal iaitu Dato' Siti Nurhaliza.

Eh,sempat lagi Dato Siti buat demo mekap menggunakan produk beliau sendiri iaitu Simplicity.Syiokk la Nera AF9 sebab Dato Siti tolong mekapkan dia. Suka leteeewww. ;p
Aku teringin sangat nak beli barang mekap Simplicity tapi disebabkan kegawatan ekonomi di musim ini.Tak dapek la den nak beli barang mekap semahal itu kan?Nak beli dslr nikon D90 pun tak mampu apatah lagi barang mekap lengkap Simplicity yang murah sedikit dari dslr.=.=


Aku tak pasti posing style hape yang aku buat ni.Main belasah je.. XD
Comel la aku tengok gambo ni. wahaha.(perasan kejap)
Ok,sila muntah!


Pssstt:Esok pagi pi jogging lagi. huhu..

Tata!




12 Response to "Dato' Siti Nurhaliza menggamatkan suasana di rumah kaca AF9!I loikee!"

  1. berbelanja mengikut kemampuan

    jgn mengikut trend dan gaya org lain

    nnt buruk padahnya

    ceewaahh

    simply siti ke simply aida ke janji aida simply the best...

    =_=

    @mr.syazwan
    haha.. baiklah! =.=

    Cik Ezy says:

    nmpk mcm best je gune simply siti..
    nk try jgk.. tp xmmpu..
    haha

    eLLa says:

    simplysiti nyer liquid eyeliner best..hihi

    Ecah Ecot says:

    nnt nk tgok ulangan..haha

    wah..pi jogging, bagus betul ;)

    @Cik Ezy
    kan?same ah.. :(

    @eLLa
    yeke?6t bla de rezeki nak beli la. ;)

    @Ecah Ecot
    sila.. sila.. haha

    @emieysandra
    a'ah.. huhu.. XD

    eh..jgn lupe dtg konsert simplysiti (=

    nk jadi macam dato siti??uhuk//luar kemampuan sendri.

 

AidaAzryn template designed by AzhafizahMdNor ©2011 All Rights Reserved