Penyingkiran pasangan mari menari | Page Blog Gugurl

ASSALAMUALAIKUM

Helllooooooo.....
Tadi aku tengok keputusan penyingkiran pasangan mari menari...
Kali ni,dua orang peserta mari menari disingkirkan...

Dua pasangan mari menari disingkirkan:Pasangan Rosdi dan pasangan Zarin

So pasangan yang kekal untuk minggu seterusnya adalah

-Pasangan Zul
-Pasangan Razif
-Pasangan Nita
-Pasangan Ariz
-Pasangan Fahmi


Owh ya,alhamdulillah ada juga orang support blog aku.. Even just 20 orang je yang like page blog gugurl.. hehe.. Syukur sangat-sangat! Ada jugak yang sokong blog aku ye?huhu.. @_@

21 people.. Itu termasuk aku sendiri yang like page tu.. :D



Kalau dah update,aku akan terus publish kat page blog gugurl...
Kalau nak tahu perkembangan pasal aku,
korang kena la klik like kat page aku.. Boleh?
ngeh3.. :D


http://www.emocutez.com
Tata


15 Response to "Penyingkiran pasangan mari menari | Page Blog Gugurl"

  1. syg kan psgn zarin keluar meka best gak la

    tpi ura2 kate wife dia pregnant thats y keluar tak tahu la kan

    FUUUYOOO da like2 kat fb ye hebat..

    u go girl :)

    best ker mari menari ni aida? aku tak tengok pun.

    fuh,minat gak ke???fiq xpnh tgk pom..haha :D..kureng cikit la dgn tv nhe

    cik miera says:

    wah..miera xpenah tgk..huhu.

    RAJINYEE TGOK..XMINAT LA...

    LAWA PICT ADK

    @mr.syazwan
    owh yeke.. huhu

    btw,thanx 4 de like! @_@

    @Cik Mieyrarif
    yeah!! :P

    @AdiK CoMeL
    best la... rugi ko tak tgk!

    @taufiq helios
    ofkos la minat...
    lol.. :P

    @cik miera
    tgk la ulangan kat youtube.. :D

    @merahitujambu
    aida minat bab menari2 ni.. :D
    owh thanx! @_@

    follow asya k...nice blog!sbb ada informasi lol=)

    nice blog

    tak minat sgt tgk mari menari ni.tp kdg2 layan gak tgk :)

 

AidaAzryn template designed by AzhafizahMdNor ©2011 All Rights Reserved