TQ! - The Versatile Blogger Award

ASSALAMUALAIKUM


Hai! ;) hahaha! Tq Hasnurul sebab tag aida. Lama dowh tak layan taf cenggini. Awal-awal blogging dulu, rajin jugak layan orang dok tag bagai kan. dapat award itu, ini.. :p 

Versatile,Blogger,Award,Kasihlestariabadi,Giveaway
Terharu tau dapat award ni. hahah. Teng ki yu! T____T


Eh jap, ada syarat pulak ni.. ayoookk. Syarat?? okay-okay2.. layankan sajo.

Syaratnya:-
1) Thanks to the person who give you this award
2) Include a link to their blog
3) Select 15 blogs you've discovered/followed regularly
4) Nominate these 15 bloggers to this Versatile Blogger Award
5)Tell the person 7 things about yourself 
1- Tq Hasnurul !
2- Done!
3-Cik Zoey manis  ,  Ezy , kak liza , fyna

Baki 11 lagi. Alamak! Okay, mana blogger yang berminat.. dijemput ambil award ni naa.. :D
Aci tak buat gini? Ala boleh laaa.. pliz pliz pliz... T____T

4. Jemput ambil award ni naa.. jangan malu2..  ^.~

5. 7 perkara tentang aida:-

1- Cat lover
2-Suka tangkap gambar.. Kalau nampak bunga ke atau apa yang menarik, mesti aida akan snap gambar then share kat facebook dan intagram.
3.Kaki online!
4.Suka masak.
5.Suka kale ungu
6. Jenis yang tak putus asa dalam mencuba sesuatu perkara
7.Anak keempat dari empat adik beradik


Dah siap!


Tata!
-Aida Azryn-

Kawad

ASSALAMUALAIKUM

Haaaaaaaaaaaa.. dah masuk bulan september dah?? Now dah 2 september! Tup tap tu tap, la ni masuk 1 tahun 5 bulan dah aida kerja kat..  Ngeeee.. :")

Anyway, nak cerita pasal 31 Ogos 2014! Ye, dah lepas dah pon. haha. But who cares? Tak kira ahhh cerita dah basi pon.. gua tetap nak share jugak cerita kat sini. hihi. Seperti yang korang tahu, 31 Ogos 2014 adalah hari merdeka.. Time tu ada buat perbarisan kawad kat Dataran Dato' Sheikh Ahmad.

 
Aida tak join pon perbarisan kawad but aida tetap yeee  pi sana  beri sokongan untuk kawan. Ececeh..  Okay, sebenarnya aida kena mekapkan kawan aida awal pagi tu.. Cuakss jugak wehh.. Ye la.. takut jugak kot dia tak puas hati dengan hasil mekap aida kan. huhu. But alhamdulillah okay sajo.. Boleh lah.. hihi. :") 


Mekap Natural. :)

Yang penting, semuanya berjalan dengan lancar.. Dann... the best part is.... *drum roll* Jabatan Pertanian menang johan kategori kawad terbaik... haaa.. Alhamdulillah.  Even pon aida tak join sekali kawad perbarisan, tapi aida rasa bangga la sebab jabatan pertanian neg. perlis menang! Tempat aida kerja kot. :"D Tahniah pada semua yang terlibat semasa kawad perbarisan hari tu..





Tata!

-Aida Azryn
 

AidaAzryn template designed by AzhafizahMdNor ©2011 All Rights Reserved