Hello JERICHO !

ASSALAMUALAIKUM

Sebut pasal Jericho ni mesti korang ingat aida nak sebut pasal Pelakon filipina-Jericho Rosales kan? haha. Bukan ye.. Bukan pasal dia.. Ni pasal kucing baru aida. hihi.. :D

Ni idea dari my mum sendiri.  Aida pun pening fikir masa tu, tak tahu nak letak nama ape. Puas fikir. haha. Last-last minta my mum bagi idea nama apa yang sedap untuk dipanggil kucing aida ni.

 Hai! nama saya Jericho.. Panggil saya Richo je. :D


Baru 3 bulan. :")


Punya seronok gila dapat beli kucing yang diidamkan... gigih beli macam-macam untuk kucing sendiri. haha. mainan dia.. vitamin, perfume.. tilam! haha. Tapi susah betul nak ajar dia tidur atas tilam yang aku beli khas untuk dia. Penat gua beli, tapi tidur atas lantai juga dia sukaaaa. adeh.

Stail dia tidur.. :B

 
Bila aida panggil je Richo sambil tepuk-tepuk tangan, terkedek-kedek dia datang kat aida. haha. comel je. :P



                   SMS: Ada rezeki, beli lagi sekor lagi.. kucing betina pulak lepas ni. InsyaAllah. :D


Tata!

-Aida Azryn-

Promote Blog Kawan :D

ASSALAMUALAIKUM


Entri hari ni, aida nak promote satu blog ni. Blog kawan aida. haha. Yes! akhirnya ye.. akhirnya berjaya menghasut dia supaya buat blog. haha. :P 

So, jemput la singgah blog dia ye..  Kenal-kenal dengan dia. Single lagi tu. hihihi. :D Ni link blog dia - KLIK SINI


Dah tu je nak update. :P Sori, takde apa cerita terbaru nak kongsi lagi. Nanti ada masa, aida update lagi. InsyaAllah.  :D



SMS: Lama tak pakai heels/wedges sebab kaki ni haaa... kekadang mesti jadi sentap mengkarung. Terutama bahagian jari tengah kaki, mesti jadi macam patah. adeh. Lepas urut-urut baru okay balik. -___-"

Tata!

-Aida Azryn-

 

AidaAzryn template designed by AzhafizahMdNor ©2011 All Rights Reserved