Akademi Fantasia 2014

ASSALAMUALAIKUM

Dah lama gila aida tak update pasal hiburan. eceh.. Lagi-lagi pasal rancangan realiti tv macam akademi fantasia dan mentor. Okay2, cerita pasal akademi fantasia 2014 ni.. Seperti yang korang tahu, kali ni digandingkan pengacara Zizan Razak dan Faizal Ismail.. haaa.. Amacam weh? Bagi aida okay la, dua-dua pon kelakar.. lagi-lagi zizan.. haha.  Kadang-kadang konfius dah, aida tengok maharajalawak ke akademi fantasia sebenarnya ni? :P Keje gelak je aida bila tengok akademi fantasia 2014. haha!

So, korang yang sentiasa mengikuti rancangan akademi fantasia.. Apa komen korang mengenai persembahan pelajar af2014 baru-baru ini? Bagus ke idoook?

For me, persembahan pelajar seperti firman,ewal dan zarif agak baik berbanding pelajar yang lain. Mungkin pemilihan lagu untuk pelajar yang lain agak kurang sesuai dengan  mereka? Tapi itu la cabaran untuk mereka. Yang penting mereka dah cuba buat yang terbaik. Dah nama pon masih belajar.  hihi. 

Pelajar af 2014 yang mana yang aida suka?

Kalau pelajar perempuan, aida lebih suka pelajar Nuha.  Tone suara dia limited edition. hihi. Lain dari pelajar yang lain, tapi.. haaaa.. ada tapi ni.. persembahan dia baru-baru ni agak mengecewakan sikit. Ye la, kita faham.. bukan senang nak bawa lagu penyanyi no. 1 Malaysia, Dato Siti Nurhaliza..  Apa-apa pon, perjuangan harus diteruskan!! :D 

Next, pelajar lelaki pula.. aida lebih suka ewal. Suara dia sedap! Tak pernah menghampakan tiap kali dia buat persembahan. No wonder la dia selalu menang pertandingan macam2 kan? Banyak pengalaman menyanyi budak ni.

For next concert, harap semua pelajar dapat buat persembahan yang lebih baik daripada sebelum ni. Cliche je kan? haha. Tak kisah la. Good luck korang!

Nahhhh.. Tempek satu gambar baru ittew. :P



SMS: Dulu rajin undi lotter af4 dan shahir af8. >,<

Tata!

TQ! - The Versatile Blogger Award

ASSALAMUALAIKUM


Hai! ;) hahaha! Tq Hasnurul sebab tag aida. Lama dowh tak layan taf cenggini. Awal-awal blogging dulu, rajin jugak layan orang dok tag bagai kan. dapat award itu, ini.. :p 

Versatile,Blogger,Award,Kasihlestariabadi,Giveaway
Terharu tau dapat award ni. hahah. Teng ki yu! T____T


Eh jap, ada syarat pulak ni.. ayoookk. Syarat?? okay-okay2.. layankan sajo.

Syaratnya:-
1) Thanks to the person who give you this award
2) Include a link to their blog
3) Select 15 blogs you've discovered/followed regularly
4) Nominate these 15 bloggers to this Versatile Blogger Award
5)Tell the person 7 things about yourself 
1- Tq Hasnurul !
2- Done!
3-Cik Zoey manis  ,  Ezy , kak liza , fyna

Baki 11 lagi. Alamak! Okay, mana blogger yang berminat.. dijemput ambil award ni naa.. :D
Aci tak buat gini? Ala boleh laaa.. pliz pliz pliz... T____T

4. Jemput ambil award ni naa.. jangan malu2..  ^.~

5. 7 perkara tentang aida:-

1- Cat lover
2-Suka tangkap gambar.. Kalau nampak bunga ke atau apa yang menarik, mesti aida akan snap gambar then share kat facebook dan intagram.
3.Kaki online!
4.Suka masak.
5.Suka kale ungu
6. Jenis yang tak putus asa dalam mencuba sesuatu perkara
7.Anak keempat dari empat adik beradik


Dah siap!


Tata!
-Aida Azryn-

 

AidaAzryn template designed by AzhafizahMdNor ©2011 All Rights Reserved