SAHABAT

ASSALAMUALAIKUM

Aida ada seorang sahabat baik, kenal dari tahun lepas.. tak ingat bulan berapa. Nama dia Siti Nur Izieyana. :)  Bestnya bila berkawan dengan dia sebab dia memahami aida, we share together tak kira masa suka ataupun duka. Minat pon sama.. Gila2 pun sama, HAHA! 

Well,  baru-baru ini.. tak silap aida, hari khamis... kawan aida nak bagitahu something. Dan dia nak aida janji yang aida takkan sedih bila dia bagitahu something kat aida. Aida rasa pelik masa tu. dah rasa tak sedap hati..

Dia kata, yang dia dapat kerja kat tempat lain.. Kerja tetap.  I was happy but at the same time i feel like i lost my friend.. Over kan? Emosi terlebih. Macam la tak dapat jumpa langsung lepas ni..  Padahal, dia dapat kerja belah utara juga..  And still boleh contact or jumpa.. Yeah i know. tapi  entah la... tak tahu nak jelaskan macam mana.. Yang aida tahu, lepas dia bagitahu.. aida  sedih sangat-sangat.. :(

Kalau sebelum ni, event or ada lawatan (kerja) ke.. mesti pergi sekali dengan dia.. Lepas ni dah tak boleh  dah. Yes, memang kawan boleh dicari. tapi nak cari kawan yang boleh get along dengan kita susah. Satu/dua dalam seribu.. Bila dah jumpa kawan yang sekepala dengan kita, dan perkara yang tak boleh lupa... Dia selalu bagi aida semangat bila aida tengah down. Bila dia pulak dah dapat kerja kat tempat lain.. hmmm. :|

Tapi apa-apa pon.. Yana, eventhough lepas ni dah tak boleh jumpa macam selalu.. InsyaAllah, persahabatan kita  kekal sampai bila-bila.. Aida ingat.. Well, lagipun itu masa depan yana.. Takkan nak halang yana jangan kerja kat tempat lain. haha. >__<"  Lagipun tu kerja tetap.. kan?? Kalau aida jadi yana pon, aida akan terima kerja yang ditawarkan tu, Dapat kerja tetap..  Siapa tak mau kan?  :)

Aida doakan yeng terbaik untuk yana.. Bulan 5 nanti yana akan kerja kat tempat lain, dengan suasana yang baru.. Jadi pekerja yang terbaik ya! ^_^

Bawah ni, gambar aida dengan kawan aida.. :)
Mesyuarat MAHA. (Tahun lepas)




@ Pizza Hut

@ Tasoh Lake Resort


Thanks for being my friend.. Satu je aida minta, jangan lupa kawan  kat sini. huhu. 
So, yana.. Semoga berjaya dalam hidup dan akhirat! :)


SMS : Time nak taip entri jugak la tetiba rasa sebak semacam. adeh.

Tata!

CAT LOVERS

ASSALAMUALAIKUM


Siapa minat kucing kat sini? ngeh3. Kalau minat, boleh geng dengan aida la camni. hihi. Sebab aida pon minat sangat dengan kucing.  Kalau korang nak tahu, kalau pi market or kat mana-mana la... Terjumpa je kucing cecomelss, mesti aida snap gambar. :D 

So, kat sini.. aida nak share la beberapa gambar yang aida pernah snap sebelum ni. :") Selamat menjamu mata. hihihi. :P


 






























Tata! 

-Aida Azryn-
 

AidaAzryn template designed by AzhafizahMdNor ©2011 All Rights Reserved