Promote Blog Kawan :D

ASSALAMUALAIKUM


Entri hari ni, aida nak promote satu blog ni. Blog kawan aida. haha. Yes! akhirnya ye.. akhirnya berjaya menghasut dia supaya buat blog. haha. :P 

So, jemput la singgah blog dia ye..  Kenal-kenal dengan dia. Single lagi tu. hihihi. :D Ni link blog dia - KLIK SINI


Dah tu je nak update. :P Sori, takde apa cerita terbaru nak kongsi lagi. Nanti ada masa, aida update lagi. InsyaAllah.  :D



SMS: Lama tak pakai heels/wedges sebab kaki ni haaa... kekadang mesti jadi sentap mengkarung. Terutama bahagian jari tengah kaki, mesti jadi macam patah. adeh. Lepas urut-urut baru okay balik. -___-"

Tata!

-Aida Azryn-

Maharajalawak Mega 2014

ASSALAMULAIKUM




Aida rasa pasti korang tengok Maharajalawak Mega 2014 kan?  Semalam peserta tersingkir adalah kumpulan Jalor iaitu Joey, Rahim dan Along. Rasa agak sedih  sebab diorang terkeluar.  Ye, memang lawak diorang tak berapa nak menjadi sangat semalam kan? Tapi at least diorang lebih okay sikit kalau nak dibandingkan dengan kumpulan Zero. 

Aida minta maaf ye.. kalau ada dikalangan korang yang meminati kumpulan Zero. Ini cuma pendapat Aida sahaja. Kalau tengok persembahan lepas-lepas pun, aida masih tertanya-tanya.. Kenapa juri suka sangat dengan kumpulan zero.. Apa yang istimewanya diorang. Aida cuba cari tapi tak jumpa 'Wow Factor' diorang.  *Amboi ayat. haha.

Kumpulan Virus iaitu Zizan, Yus dan Tokey pula... Lawak diorang okay. Cuma Aida rasa gandingan mereka agak kurang serasi. Aida lebih suka tengok gandingan Zizan dan Johan (Jozan) macam yang lepas-lepas.  

Kumpulan SYJ pula, lawak mereka bagi minggu ini agak biasa sahaja. Harap minggu depan mereka dapat buat persembahan lebih baik lagi.  Kumpulan Shiro,Bocey, Sepahtu,  Aida no komen la. Sebab persembahan diorang boleh dikatakan tak  mengecewakan.

Semalam, Shuib memaklumkan di Maharajalawak Mega 2014 bahawa Jep tak dapat bersama untuk membuat persembahan minggu ini  disebabkan dia tak sihat. Apa-apa pun, kita sama-sama mendoakan agar Jep cepat sembuh. Amin.. Harap minggu depan dapat tengok lawak  Jep dan Shuib lagi ! :)


 Sekian..


Tata!

-Aida Azryn-
 

AidaAzryn template designed by AzhafizahMdNor ©2011 All Rights Reserved