Day 3 : What you wear for hari raya this year? :D || Persiapan Raya

ASSALAMUALAIKUM

Hai readers! ahha. Sori la sebab mungkir janji. Entri 30 challenge tertangguh. hahaha. aiyooo. Disebabkan kesibukkan. :D Maaf la ye. Well, hari ni nak share pasal persiapan untuk raya. Nak dekat raya dah hoiii! haha. Korang dah beli baju raya ke belum?

Untuk persiapan raya tahun ni sederhana aje.Baju raya tahun ni, aida tak beli baju kurung/peplum bagai.. Aida beli jubah. hehe. Kale ape? RAHSIA! Tu kena tunggu time raya nanti la. Ngeee.

Tahun ni aida ada cuba buat cookies coklat rice.  Saja je try. Okay la not bad. Tapi nampak kembang setaman.  haha! :P Biasa la baru first time buat ni. hehe.Tapi tetap juga nak share entri ni. :D


Resepi ni cari kat google je. Saje je try and error. hehe. 


InsyaAllah, lepas ni nak cuba buat kek pula. weeee.. ^_^


Tata!

-Aida Azryn-



DAY 2- What's in your makeup bag

ASSALAMUALAIKUM

Okay, apa yang ada dalam beg mekap aida?


Okay2 meh nak jawab:- 

1- Bedak Compact

2- Lipstick

3- Blusher

4- Eye Shadow

5- Eye liner

6-  Mascara

Apa lagi? Hmmm.. Tengok gambar je la ye? 







Tata!

-Aida Azryn-
 

AidaAzryn template designed by AzhafizahMdNor ©2011 All Rights Reserved