Lagu faveret aida 2014. :D

ASSALAMUALAIKUM

Lama tak kongsi dengan korang, lagu-lagu baru yang aida paling suka.  So, hari ni ingat nak kongsi la beberapa lagu yang aida selalu dok dengar sebelum tidur ke...  masa tengah buat kerja ke... tengah drive kereta ke... hihi.
MEGHAN  TRAINOR
All about that bass
Lagu ni best! Rancak gila..  Aida rasa korang pon mesti suka punya laa lagu ni. hehe. Dalam radio era selalu pasang lagu ni.

MAGIC
Rude

Lagu ni pon popular juga.. Kalau korang ada layan akademi fantasia 2014.. Ewal ada nyanyi lagu ni.. :D

RIXTON
Me and my broken heart

Lagu ni dah lama aida dok cari. Dok dengar era fm dok pasang lagu ni... Tapi tak tahu apa tajuknya.. Cari punya cari kat google.. at last dapat jugak tahu jugak apa tajuk lagu ni.. :D


AZIZ HARUN
Senyum

Lagu ni pon selalu dok dengar kat era..  Sedap pulak kat halwa telinga bila dengar lagu ni. Lagi-lagi masa aida tengah drive kereta, radio era ada pasang lagu ni..  kemain lagi nyanyi sekali. hihi.. :D


HAZAMA
Malaikat

Tahu lagu ni pon dari carta era fm. Sekali dengar, terus jatuh hati dengan lagu ni. Boleh macam tu? (haha. tak habis-habis era fm.. nak buat camno?Tiap kali drive kereta, selalu dengar era fm. :P)



AKIM
Mewangi

My favourite song!!! Lagu ni, kalau ulang 100x pun takpe. Tak tahu kenapa melekat dengan lagu ni..  Maybe lirik ni ada kena mengena aida? eh eh..
 

Dah tu je la lagu yang aida suka dan selalu dengar.. Hehe. Nanti ada masa, aida kongsi lagu kpop baru yang aida suka pula.


SMS: Jadikan malam ku lebih indah.. Jadikan siang ku lebih terang.. Biarkan bungaku mewangi..
Selamanya.. Tahu tak apa tajuk lagu ni? :")


Tata!

-Aida Azryn-

Flu || Akademi Fantasia 2014

ASSALAMUALAIKUM

Tak berapa sihat hari ni, keja bersin je... hidung gatal.. -___-" Tu pon ada hati nak bedal sambal belacan satgi. lol! Lama tak pi buat rawatan resdung. Sibuk lately ni.. Banyak perkara kena buat.  Hari ni laaa baru rasa free sikit.. huhu. Tu yang sempat update blog ni haaa. 

Well, sebut pasal Akademi Fantasia 2014.. Esok dah masuk final!!! Korang rasa siapa yang bakal layak memenangi juara AF 2014?

Kalau aida, Firman lebih layak untuk jadi juara AF 2014! ;D 

2? - Ewal
3- Nuha
4-Adel
5 - Aman

Haaa.. Siapa setuju dengan aida? ngeeee.. 


SMS: Good Luck pada semua pelajar finalis AF 2014! 

Tata!
 

AidaAzryn template designed by AzhafizahMdNor ©2011 All Rights Reserved