Pi Padang Besar Dengan Parent. :D

ASSALAMUALAIKUM

Baru-baru ni, bawa parent pergi Padang Besar. Dah lama tak pergi sana. 

Usha-usha sikit tengok apa yang patut. haha. Tengok baju, skirt cecantiks sangat. hoho. :D Selesai pusing sana-sini.. Bawa parent makan dekat-dekat situ gak, makan aiskrim kelapa muda. Abang aida la suruh try makan aiskrim kelapa muda kat situ. Boleh tahan sedap la jugak. Nasib berbaloi dengan harganya. :D

Ais Krim Kelapa Muda
RM6.00

Dah pernah try? Kalau belum try pi la try makan naaa.. ;)

Nak promote aiskrim tu je pon. haha. :p


Dah tu je la kot?  Ngeeeee..

Short entry for today..  Nanti ada masa, aida update lagi!


Tata!


-Aida Azryn-

BUTIK ZAWARA DI PERLIS

ASSALAMUALAIKUM

Girls... Korang pernah shopping kat Zawara tak? Aida tengok kat web Zawara, jubah, selendang  cantik-cantik gila! Well, itu hari zawara ada buat grand opening kat Perlis! Yeayyyy! Butik Zawara dah ada cawangan kat Perlis. Haaaa. Tak payah dah la lepas ni, shopping online dah.. Siapa yang dok Perlis, boleh terus pi beli kat Butik Zawara bersebelahan dengan Sekolah Kebangsaan Seri Perlis aje. :")

Kemain gigih siap awal pi butik zawara. Excited kemain! haha


Bukan apa, kalau jadi pembeli yang terawal kat butik zawara.. dapat free gift special dari zawara. :D Reason tu sebenarnya yang sanggup  pi awal. hahaha. :P

Lepas je beli shawl zawara.. Diorang ada la buat kuiz sikit.. Aida pon ada la cuba nasib. haha. And again dapat hadiah! :D Tapi sayangnya tak dapat bergambar dengan fizo omar.. huhuhu. sedih cek. =___="


Ni alamat butik Zawara, Perlis:-

No. 5, Wisma Perkumpulan Perempuan (WI), Kangar, Perlis.
 (Bersebelahan SK Seri Perlis & Berhadapan McDonalds)



SMS: Lepas ni, boleh la beli tudung raya kat Butik Zawara je. :P

Tata!

-Aida Azryn-
 

AidaAzryn template designed by AzhafizahMdNor ©2011 All Rights Reserved